31-08-2017 happy activism festival
31-08-2017 happy activism festival
zondag 17 september • De Kargadoor, Utrecht

Happy Activism Festival

Tijdens het Happy Activism Festival op zondag 17 september in de Kargadoor in Utrecht ontdek je hoe je creatieve acties op kunt zetten. Je wordt nog bewuster over ongelijkheid en hoe dat aan te pakken. Want activisme voor de positie van vrouw, man, lhbtqi+, zwart, wit, met of zonder beperking, jong en oud is hartstikke hard nodig. Dit festival is dé laagdrempelige manier om je onder te dompelen in activisme.

Ontdek je privileges, geniet van een muziekshow over gender, speeddate met ervaren activisten en brainstorm over gelijkheid in welke vorm dan ook. Op het Happy Activism Festival ontdek je hoe activisme, naast soms uitdagend en confronterend, ook leuk kan zijn en draag je iets bij aan gelijkheid, verbinding en bewustwording!

Het Happy Activism Festival wordt georganiseerd door Doetank PEER: de organisatie voor no-nonsense happy activism.

Mede mogelijk gemaakt door: Mama Cash, De Kargadoor, VSBfonds en Gemeente Utrecht en door alle andere crowdfunders op www.voorjebuurt.nl.

Ticketinformatie: €10,- (€7,50 voor crowdfunding supporters, €5,- voor U-pas / minima). Kaartverkoop: doetankpeer.yapsody.com. Let op: Er is maar een beperkt aantal kaarten te koop dus wees er snel bij!

Enkel de begane grond (grote zaal, bar en toilet) zijn rolstoeltoegankelijk. Daarom krijgen rolstoelgebruikers 50% korting op een ticket. Indien we je op een andere manier kunnen helpen het festival toegankelijker te maken of jij kan ons helpen, horen we het graag!

Contact: happyactivismfestival@doetankpeer.nl

maandag 23 april • Utrecht

Hidden Stories: Genderbende

Op maandag 23 april vindt de filmvoorstelling van Genderbende plaats in filmhuis 't Hoogt in Utrecht. Klik hier voor meer info.

Genderbende, de documentaire van Sophie Dros, vertelt het verhaal van vijf jonge • Verder