Experience LOVER!

Janiek Kistemaker • 4 mrt 2010

Tijdens het derde WOMEN Inc. Festival, zaterdag 6 maart op het Amsterdamse Westergasfabriek terrein, is LOVER prominent aanwezig. De hele redactie zal er zijn om je kennis te laten maken met Nederlands meest authentieke feministische magazine. Het nieuwe nummer is uit en bij ons te krijgen voor een festivalprijsje. En de nieuwe website gaat speciaal voor deze dag voor het eerst in de lucht. Maar er is veel meer te doen in en om de LOVER stand in Zuiveringshal West.

Workshop bloggen
Je kunt er leren bloggen! Onze wetenschapsredacteur Esmeralda Tijhoff laat zien dat echt niet iedereen kan bloggen, maar jij straks wel. De workshop wordt twee keer gegeven. Elke keer wordt door de deelnemers één blog als de beste aangemerkt. De winnende blogs zullen op het weblog van de LOVER-site gepubliceerd worden. Een kans om niet te missen!

Feministische quiz
Hoe feministisch onderlegd ben jij? Ken je de reuzinnen op wier schouders je staat nog wel? Kom erachter in onze feministische quiz! Onze schitterende showmaster Yanaika Zomer voelt je stevig aan de tand. Kom en laat je van je slimste kant zien!

Loverboys
Het juninummer van LOVER is gewijd aan de problematiek rond sekswerkers. Op het WOMEN Inc. Festival realiseert LOVER een bijzondere ontmoeting met een expert op het gebied van loverboys. Linda Futa-van Goch leidt de stichting OpenOgen,  waarmee zij trainingen verzorgt en voorlichting geeft over het fenomeen loverboys, om jonge meisjes bewuster en weerbaarder te maken in hun seksualiteit. Onder leiding van onze redacteur Valeska Hovener en Linda worden stellingen besproken en krijg je de kans om op een laagdrempelige manier antwoord te krijgen op alle vragen die dit onderwerp bij je oproept.

Website
Gedurende de hele dag kun je kennismaken met onze nieuwe website. Die is net af en ruikt nog heel nieuw. Centraal staat het interactieve weblog, waarmee LOVER feministische discussies wil stimuleren en haar lezers ook tussen de edities in aan zich wil verbinden. En natuurlijk is de site er ook om nieuwe abonnees voor LOVER te enthousiasmeren.